Huren

   

Huren

Als je een Medela Symphony borstkolf of een Alecto babyweegschaal wilt huren, stuur je mij een bericht via Whatsapp 06-28537819. Ik zal je dan informeren over de kosten van het huren en we maken een afspraak over het afhalen van de kolf of weegschaal. 

De kosten voor het huren worden via een betaalverzoek afgerekend. De eindfactuur wordt na de huurperiode via de mail gestuurd.

Lees voor het huren de huurvoorwaarden.

Medela Symphony borstkolf

De Medela Symphony borstkolf is geschikt om de melkproductie op gang te brengen en is geschikt voor moeders die veelvuldig en langdurig moeten kolven. De Symphony heeft een 2 fasen kolfsysteem. 

Algemene informatie

Kosten

Kolfset ziekenhuis

De kolfsets die je mogelijk hebt meegekregen uit het ziekenhuis zijn van disposable materiaal en niet geschikt voor langdurig gebruik. Deze sets mogen maximaal 24 uur gebruikt worden.

Alecto babyweegschaal

Een babyweegschaal kan in de eerste weken na een bevalling nuttig zijn. Het is normaal dat een baby in de dagen na de geboorte gewicht verliest. Dit mag niet meer dan 10 procent van het geboortegewicht zijn. Het kan in sommige gevallen zinvol zijn om het gewicht in de gaten te houden.

Algemene informatie

Kosten

Lees voor het huren de huurvoorwaarden.